Buna ziua!
In fata unui spatiu comercial, pana de curând am avut construita rampa pentru persoanele cu dezabilitati.
Primaria ne-a obligat sa o demolam pentru a face reparatii pe trotuar si construirea unei parcari.
Diferenta de nivel intre trotuar si intrarea in magazin este de 35cm si stiu ca avem obigatia sa avem aceasta rampa.
Acum Primaria nu ne mai da voie cu rampa pe trotuar si ne pune sa modificam fatada spatiului si sa construim aceasta rampă in interiorul spatiului, ceea ce necesita alte autorizatii de modificare a fatadei si construire a rampei.
Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez!!!
Procedura este impusa de primarie prin serviciul de urbanism care daca modificati aspectul trotuarului nu veti obtine aviz. Fara autorizatie de ctie. emisa de primarie nu veti putea construi o alta rampa si firma este pasibila de a primi amenzi contraventionale in orice moment, datorita lipsei acestei rampe.
Va trebui sa detineti proiect (asa cum cere primaria) intocmit de o firma autorizata in baza caruia sa obtineti autorizatie de ctie. de la primarie.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Asta inseamna ca eu trebuie sa modific fatada spatiului si sa fac rampa in interior?
Primaria nu ma mai lasa sa fac rampa pe trotuar.