Am avut un proces la Curtea de Apel Bacau care a fost incadrat in materia de contencios administrativ si fiscal. S-a judecat pe fond si a fost respins pe motiv de inadmisibilitate a actiunii. Acum a fost trimis la Inalta Curte de Casatie si Justitie si se afla in procedura de filtru. As vrea sa stiu cum e cu recursul. Avocatul meu cred ca a facut recurs in casatie. Trebuie sa se prezinte un avocat adica e ca la fond sau doar judecatorii decid daca se caseaza sau nu.? Intreb deoarece avocatul meu care l-am primit din oficiu nu se poate deplasa in Bucuresti. E nevoie de avocat care sa se prezinte la proces? Daca da de unde cer un avocat nou? Apoi ce se intampla se judeca iar fondul sau direct apelul? Daca da unde? Avocatul meu nu mi-a spus sa platesc taxa judiciară de timbru pentru recurs. O sa ma anunte Inalta Curte de Casatie si Justitie? Mai am niste probe noi cand le pot trimite?
Buna seara,
Discutati cu avocatul.
El va spune ce cale de atac a facut.
Probele trebuie atasate cererii de recurs.
Trebuie sa se prezinte avocatul la instanta.
Avocatul e din Bacau primit din oficiu de la Baroul Bacau si mi-au spus ca el poate doar depune recursul. Cum fac sa primesc un avocat din Bucuresti?
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:
Buna seara,
Discutati cu avocatul.
El va spune ce cale de atac a facut.
Probele trebuie atasate cererii de recurs.
Trebuie sa se prezinte avocatul la instanta.