Am avut un proces [ link extern ]
si acum urmeaza sa fac recurs in 15 zile de la comunicare. Pot sa mai depun niste inscrisuri cu probe? Dar recursul e definitiv sau poate sa mai urmeaza si Inalta Curte de Casatie si Justitie?
Recursul se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie intrucat fondul a fost judecat de Curtea de Apel. In recurs se pot despune inscrisuri noi ca mijloace de proba iar hotararea data in recurs este definitiva.
Daca ne scrieti si pentru ce v-ati judecat poate va putem ajuta mai mult.
Am cerut despagubiri de la statul roman deoarece din cauza mai multor institutii ale lui am avut de suferit. Una din institutii nu stiu exact care este SRI-ul sau armata. Unele din lucrurile care mi s-au intamplat inclusiv pierderi de vieti omenest (rude) s-au intamplat din neglijenta si din cauza refuzului de a ma ajuta in urma petitiilor pe care le-am facut. Avocatul l-am primit din oficiu de la barou. Am citit pe internet ca conform noului cod civil recursul se judeca tot la curtea de apel. Daca se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie o sa imi trebuiasca avocat nou?
Recurs
utilizator16eu
Am avut un proces la Curtea de Apel Bacau care a fost incadrat in materia de contencios administrativ si fiscal. S-a judecat pe fond si a fost respins pe motiv ... (vezi toată discuția)