avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Romanii din strainatate se fura intre ei
Discuție deschisă în Viata in Italia

Romanii din strainatate se fura intre ei

Buna ziua,
Am revenit recent din strainatate unde am lucrat pentru o perioada . Cu o luna in urma colegii mei de camera (tot romani) care au plecat spre casa inaintea mea mi-au sustras din potofel 100 de euro (probabil pentru cheltuieli neprevazute).Neavand cum sa dovedesc furtul pot sa-i reclam la politie? Si unde anume?
In localitatea in care am locuit, la mine acasa sau la politia din judetul lor? Mi-e destul de clar ca e vorba de o cauza pierduta, dar intreb pentru ca data viitoare sa fiu mai pregatit.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 4 Iulie 2019
In localitatea unde ati locuit , trebuia sa depuneti plangerea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie anonimat11 anonimat11 Buna ziua Ma numesc Elena si vreau sa ma ajutai (Informatii)privind violenta in Familie Romania Locuiesc in Spania de 8 ani si am depus in 2009 o ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt cosminarchip cosminarchip buna ziua.am si eu o problema.am locuit cam 5 luni cu mai multe persoane intr un aprtament de 4 camere....apartamentul a fost inchiriat in prealabil de 1 ... (vezi toată discuția)
De la un imprumut am ajuns la plangere penala- ce pot face in acest caz? ana1902 ana1902 am si eu o nelamurire....nustiu ce sa fac am avut o relatie cu un baiat 3 luni...dintre care 2 luni jumate am stat in casa cu el...intr-un apart cu ... (vezi toată discuția)