avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... instigare la violenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

instigare la violenta

Daca o persoana instiga la violenta intr-o discutie pe sms/whatsapp privata pe telefonul firmei mele (eu descoperind ulterior intr-un back-up de pe whatsup), actul violent se produce apoi mai tarziu, ce sanse am sa duc asta la politie si sa se faca dreptate?
Cel mai recent răspuns: mishavanator , utilizator 19:03, 8 Iulie 2019
Sanse? Masurate cum, in procente? Daca da, nu vi se pot evalua sansele in procente. Sesizati politia.

P.S.
discutia fiind "privata", este discutabil cum ati avut dvs acces la ea, chiar daca telefoanele apartin firmei si ati facut back-up la corespondenta.
discutia fiind "privata" - telefonul este al firmei. whatsup avea back-up in cloud. cand am instalat what's up au revenit mesajele salvate. Telefonul (numarul) este in posesia firmei (proprietatea firmei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuirea unor conversatii private pe facebook GLN GLN Salutare, Acum 2 zile, a fost distribuita de catre o terta persoana pe facebook o conversatie privata intre mine si o a doua persoana. Conversatia a fost ... (vezi toată discuția)
Proces penal înșelăciune forma continua adisanbv adisanbv Bună ziua ,am fost înșelat cu suma de 25000 lei de catre M.Vlad.El a spus/promis in scris si telefonic ca imi aduce telefoane iphone noi din Ungaria la un ... (vezi toată discuția)
Telefoane anonime dunguta dunguta Probabil ca fiecare , din cand in cand , primeste cate un telefon , din greseala noaptea pe la ore mici .Nu le acorzi importanta dar cand acestea devin un ... (vezi toată discuția)