avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taxa de salubrizare in localitate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taxa de salubrizare in localitate

Mama și-a mutat domiciliul de la țară la mine la bloc. Acolo nu mai locuiește nimeni. Va fi obligată mama să plătească în continuare taxa de salubrizare?Care este temeiul legal?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:38, 4 Iulie 2019
cititi Hotararea de Consiliu Local corespunzatoare. daca se refera la proprietati, atunci taxa se plateste. daca se refera la persoane, trebuie sa notifice primaria despre schimbarea de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. locuiesc impreuna cu sotul ... Ma intereseaza Ma intereseaza Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. Locuiesc impreuna cu sotul la casa intr-o comuna in care am mai cumparat o casa pe care o renovam si in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de ... tuty tuty Buna ziua, Am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de 27 de ani si nu merge nimeni acolo. Am primit instiintare de la primaria de acolo prin care ma ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)