Până la data de 06.05.2003 aveam o vechime în muncă , cu tot cu stagiul militar de 22 ani , 6 luni și 29 zile (Total stagiu de cotizare realizat) . De la Decizia din 2003 INV până în 2008 când au fost luate în calcul orele de dirigenție și mi s-a dat altă Decizie , indicii (Nr.total pct. realizate , Punctajul mediu anual și Valoarea pct. de pensie) au crescut . În 3.05.2019 am împlinit 65 de ani și mis-a dat a treia Decizie în care ; indicii de Puncte realizate și Punctajul mediu anual sunt mai mici iar Valoarea Punct pensie este mai mare . Pensia asigurări sociale este stabilită la 649 Lei , scris mare în partea de sus a paginii iar în josul paginii , cu litere mărunte la Motivare scrie că , „Se menține în plată cuantumul pensiei de invaliditate” , fără a specifica clar , care este suma ce va trebui să o încasez . Întreb dacă este corect așa ? P.S. Am fost încorporat din câmpul muncii , de ce nu se calculează și perioada armatei , doar luam soldă ?!!
Armata a intrat în calculul pensiei de invaliditate.
Postați din cele 3 decizii:
Total stagiu de cotizare
Din ce se compune acesta
Stagiul complet de cotizare
Toate datele de la punctul "G" din ultima decizie și din cea din 2008 daca s-a emis după 01/10.
Este posibil că răspunsul s-al dau cel mai devreme duminica seara.
Perioada asimilata
pavaluk
buna,as dori sa cer o informatie sau un sfat de la d-voastra. Din 31 01 2007 si 02 07 2016 am fost in pensie de inv 3,dupa care am primit decizia de pensionare ... (vezi toată discuția)