avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Rambursare costuri tratament cancer Turcis
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Rambursare costuri tratament cancer Turcis

Buna seara. Sotul meu, diagnosticat cu cancer din anul 2017, urmeaza in Turcia din mai 2018 tratamente de chimioterapie si radioterapie. Putem obtine rambursare de la CNAS pentru costurile din aceasta perioada?

Alte discuții în legătură

Certificat de handicap dorinarad dorinarad Buna ziua ! Am fost diagnosticat in anul 2011 cu cancer de prostata,dupa care a urmat operatia de prostatectomie radicala .Mentionez ca deocamdata,nu am facut ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate margareta_a margareta_a im luna februarie am fost diagnosticata ce neoplasm col ,am inceput tratamentu de radioterapie la spitalul elias din cauza ca eram supraponderala am fost ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru cancer mamar stadiu 3 mariana suteanu mariana suteanu buna ziua,sunt diagnosticata cu cancer mamr gr 3,fac sedinte de chimioterapie,apoi operatia,doresc sa stiu daca ma pot pensiona pe caz de boala vand varsta de ... (vezi toată discuția)