avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Canalizare, scurgere
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Canalizare, scurgere

Bună! Am și eu o întrebare. Locuiesc la curte și nu am scurgere - canalizare. Ma poate lega un vecin la el? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Monatibi , utilizator 10:20, 5 Iulie 2019
Buna ziua,
Se poate dar discutati cu agentul care administreaza canalizarea, care poate acelasi cu cel care administreaza reteaua de apa potabila.
Din ce cunosc...costul "canalizari"se calculeaza in functie de consumul de apa potabila, nu aveti contor separat care sa calculeze volumul de apa ce trece prin canalizare.
Apa cu contuar exista, canal în curte. As fi vrut o baie în casa și sa ma pot lega la un vecin cu scurgerea, cu acordul lui bineinteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compania apa furt pe fata costi11 costi11 As dori sa stiu daca se poate da in judecata compania apa din Bv pt a intra in legalitate, sau cel putin eu cred ca nu sunt in legalitate! Noi platim ... (vezi toată discuția)
Se plateste apa consumata si cea scursa la canal? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: La nota de plata pentru luna octombrie la apartamentul baiatului meu apare la prima rubrica: Apa ... (vezi toată discuția)
Calcul pret corectat canal+epurare iulianaraU iulianaraU Buna ziua, Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza ... (vezi toată discuția)