avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dubla resedinta indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dubla resedinta indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
Sunt in ccc, iar in perioada urmatoare ma voi inregistra la primarie in Elvetia cu resedinta (sotul lucreaza acolo, cetatean roman). Domiciliul il voi avea in continuare in Romania, voi locui in ambele tari, nu lucrez.
In conditiile acestea mi se suspenda indemnizatia? Cei de la primarie din Elvetia vor informa primaria din Romania? Cum se procedeaza in cazul resedintei secundare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:37, 5 Iulie 2019
In acest caz, pe durata sederii in Elvetia se va suspenda plata indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Icc AnamariaT91 AnamariaT91 Bună ziua. Am o întrebare. .. Cum se procedează cu indemnizatia de crestere copil cazul în care plec temporar cu soțul si fetița în străinătate? ... (vezi toată discuția)
Ccc plecare strainate non eu caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Am urmatoarea situatie si as avea nevoie de ajutor specializat: Sunt angajata in Romania, momentan contractul este suspendat pentru ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil și alocație la plecare din românia miha_r miha_r Bună ziua, începând cu luna decembrie beneficiez de indemnizația de creștere copil, în baza modificării legii care permite acum a se tine cont de ... (vezi toată discuția)