Cum as proceda, sau cam care ar fi pasii de parcurs de mine pentru a afla daca un apartament a fost instrainat conform legii sau a fost instrainat cu chitante de mana in urma decesului unei batrane.Mai exact bunica mea acum a inceput sa mi povesteasca de tatal ei care s a despartit oficial de sotia lui, mama bunicii mele si recasatorindu se cu alta femeie.Cu acea femeie tatal bunicii mele nu a avut copii. Timpul a trecut tatal bunicii mele a decedat iar sotia lui, mama vitrega a bunicii mele a chemat o nepoata sa aiba grija de ea.A murit si acesta iar acum in apartamentul in care au locuit tatal bunicii mele si sotia acestuia locuiesc alte persoane, altele decat acea nepoata.As vrea sa aflu pentru ca normal bunica mea este mostenitoarea acelui apartament, dar ea nestiind legile a lasat sa treaca timpul fara sa faca nimic.
Ma va da afara din casa
mamy
va rog din suflet dati-mi o solutie! sunt disperata, in acest moment sunt pe cale sa raman pe strada cu fetita mea de numai 5 luni. Locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)