avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprejmuire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprejmuire teren

Detin un teren agricol intravilan situat la periferia capitalei, delimitat de curand dar neimprejmuit, lucru pe care nu l-au facut nici ceilalti vecini.
Azi am primit o notificare de la primaria de sector pe raza unde se afla terenul, in care se specifica ca in conformitate cu HCGMB nr. 189/2013 am obligatia de a imprjmui terenul respectiv.
Mentionez ca aceasta notificare a aparut in urma contestatiei la o somatie precum ca terenul meu este focar de ambrozie, lucru neadevarat pe care l-am demonstrat cu poze si am aratat ca terenul este cultivat cu floarea soarelui de o persoana necunoscuta.
Aceasta HCGMB 189/2013 art.1 se aplica si in cazul unui teren agricol, care este deja cultivat, fiindca in acest caz ar insemna sa intru in conflict cu persoana care a cultivat pe acest teren si a investit bani, chiar daca nu am fost instintat. Nu am pretentii pentru faptul ca foloseste terenul meu, atata timp cat il intretine si-l culiva, in comparatie cu terenul invecinat care este plin de buruieni si depozit de gunoaie. Terenul a fost delimitat a doua oara luna trecuta, de o firma de cadastru, deoarece tarusii folositi au disparut.
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2019
mihaibatranu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 18:53, 5 Iulie 2019
Buna seara.
Eventuala amenda se poate contesta...dar aveti grija cat timp cultiva cetățeanul respecți terenul dvs., sa nu spuna vreodata ca este terenul lui...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma ... Adrian iva Adrian iva Bună ziua ! Dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma cu aproximativ 10 -12 zile cu ierbicid total pentru curățarea buruienilor se învecinează cu ... (vezi toată discuția)
Schimburi de teren intre fermieri, fara acordul proprietarului de teren telecomanda telecomanda Buna ziua, Doresc daca se poate un raspuns. Speta este urmatoarea: Un teren agricol de 2 ha, nu este arendat. Un fermier societate comerciala,, DDD,, fara ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate tipeiucristina tipeiucristina Am obtinut un teren de fanate in urma unei donatii din partea tatalui meu. La inceputul lunii mai am aflat ca un necunoscut a inceput sa construiasca un drum. ... (vezi toată discuția)