avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PENALITATI DE INTARZIERE CARE DEPASESC DEBITUL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PENALITATI DE INTARZIERE CARE DEPASESC DEBITUL

Buna ziua,
Imi poate spune cineva ce lege reglementeaza faptul ca penalitatile de intarziere nu pot depasi debitul pt care au fost calculate.Stiu ca aceasta lege- 469/2002 care confirma acest lucru a fost abrogata.
Cel mai recent răspuns: szilviakingastefan , utilizator 12:19, 27 Noiembrie 2009
Legea 246/2009 pentru abrogarea Legii nr. 469/2002. ;)
Citeste Decizia civila nr.XI/2005!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitatiile-dobanda pot depasi cuantumul total al creantei? Mihnea Balescu Mihnea Balescu Am un contract de imprumut incheiat prin notariat intre doua persoane fizice ajuns de 2 ani la scadenta. In el, partile au convenit penalitati de intarziere - ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere vopsea vopsea Legea 469/2002 a fost abrogata prin Legea nr. 246/2009. Contractele de vanzare cumparare au fost incheiate in anul 2004 debitul datorat fiind de 18.159 ... (vezi toată discuția)
Legea 469/2002 ??? Maxtor_17 Maxtor_17 Mi-a ramas de platit din 2007 un impozit pe teren in valoare de 200 ron si in contract apar penalitati de intarziere de 5%/zi si acuma am de platit 3600 ron ... (vezi toată discuția)