CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Conform legii ce reglementează profesia de avocat ,avocatul poate reprezenta un client în fața oricărei persoane juridice sau fizice.Gestul notarului a fost cel puțin lipsit de eleganta,din punctul meu de vedere merita o sesizare la camera notarilor..Este dreptul oricui de a apela la serviciile unui avocat,nu stiu cu ce va prejudicia pe dvs..Potoliti-va cu plângerile și sesizările nefondate un coleg mai combativ va poate r tara prin procese pana va ies peri albi.Este suficienta legitimarea av,eventual notarul putea sa solicite o delegație avocatiala.oricum dvs nu aveați nici o calitate sa cereți nimic.
Lipsit de eleganta este să îți însoțești "clientul" in biroul unui coleg jurist ca sa-ti dai cu parerea in activitatea lui fără să ai nici un document justificativ și fără să cunoști practic ce presupune o dezbatere succesorala.
Din cate stiu, notarii nu își însoțesc clienții in instanta, când pledează avocații, nu intervin în activitatea acestora, nu redactează cereri de chemare în judecată, apeluri etc. tocmai din respect pentru profesia juridică de avocat. Însă constat ca atitudinea nu e reciprocă...