avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua , de curând a murit mama mea, si vrem sa facem succesiunea dar succesiunea după tata nu a fost făcută! E nevoie sa facem prima data succesiunea după tata sau putem sa facem direct succesiunea după mama! Menționez ca actele de e casa si teren sunt pe numele tatălui deși sunt moștenire de la mama! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 19:09, 7 Iulie 2019
Da, trebuie dezbătute ambele succesiuni.
Mergeți la notar cu actele, va verifica ce succesiune este dezbătută și va va spune exact ce se va face
Dupa cum vi s-a spus deja, aveti dubla succesiune si se dezbat in ordinea deceselor. Strangeti cum vi s-a recomandat deja absolut toate actele si mergeti la un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea proprietatii in cartea funciara Tulbas Camelia Rita Tulbas Camelia Rita Am mostenit de la parintii decedati o suprafata de teren pe care parintii mei au cumparat-o cu acte facute de mana de la vecinii, care au decedat si ei intre ... (vezi toată discuția)
Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire Ana Nichita Ana Nichita Buna ziua! Ce acte trebuie pentru mostenirea pe cale amiabila, la notar? Si care este mai exact procedura? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)