avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tutelă persoană handicap
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tutelă persoană handicap

Am handicap grad II accentuat, o am ca tutelă pe mama mea, tutelă a fost stabilită prin tribunal, dacă mergem la IML putem desface tutela.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 19:08, 7 Iulie 2019
nu
la IML se constata starea dvs de santatate fizica si psihica, desfacerea tutelei dupa caz doar pe cale judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instituire tutelă asupra unei persoane cu handicap grav, la implinirea vârstei de 18 ani Stoflea Stoflea Bună ziua. Am un fiu cu handicap grav, iar in luna decembrie implineste 18 ani. Avem un certificat de handicap GRAV CU ASISTENT PERSONAL valabil până la ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a instaura curatela at_1970 at_1970 Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Bună dimineața! cât de necesară este tutela în cazul unei ... LuciaNeagu LuciaNeagu Bună dimineața! Cât de necesară este tutela în cazul unei persoane cu handicap ? Persoana cu handicap grav tocmai a împlinit 18ani și părintele, ... (vezi toată discuția)