avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate obtine indemnizatia de insotitor pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate obtine indemnizatia de insotitor pentru persoane cu handicap neachitata?

Buna seara! Se poate obtine indemnizatia de insotitor pentru persoane cu handicap neachitata, daca au trecut 2 ani si jumatate sau despagubiri civile in raspundere civila delictuala? In anul 2017 primaria a emis o ordonanta de plata a indemnizatiei doar din luna iunie desi certificatul de handicap era emis din luna aprilie. Pe luna mai mama mea avea dreptul la indemnizatie si de la primarie si de la casa de pensii si au facut in asa fel ca nici una dintre ele sa nu acorde pe luna mai. Eu am fost executat si pentru 50 de lei, cand nu eram eu de vina.

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie peroana cu handicap grav, certificat anulat prin sentinta judecatoreasca Aniia Aniia Am primit la departament spre solutionare o cererere de acordare indemnizatie lunara pentru persoana cu handicap grav. Speta este urmatoarea: 1.Certificat de ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de schimbare a gradului de handicap iulia_viorica iulia_viorica Mama mea a suferit in luna iunie 2009 un accident vascular cerebral, fiindu-i afectata partea dreapta, respectiv bratul si piciorul drept. A obtinut de la ... (vezi toată discuția)
Plata bugetului complementar si a indemnizatiei de handicap 11elena 11elena ....mama a suferit un AVC si a ramas cu hemiplegie(paralizie0 stg.in ianuarie 2014 am intocmit un dosar pentru handicapul suferit si de abia in luna martie s-a ... (vezi toată discuția)