avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata prejudiciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata prejudiciu

Buna ziua, am un băiat care execută o pedeapsă în penitenciar pentru furt, iar acum trebuie sa ajunga la comisia de eliberări condiționate, neavând abateri în perioada executării pedepsei, fiind si recompensat pentru buna purtare. Instanța a hotărât ca el împreună cu complicii sa plateasca in solidar prejudiciul părții vătămate însă complicii nu au vrut să plătească. Noi am platitprejudiciul cerut de partea vatamata ca a declarat la notar ca a primit prejudiciul în totalitate si nu mai are nici o pretentie. Era obligatoriu ca sa plateasca prejudiciul pentru a intra la comisie, pentru ca el fiind închis nu avea resurse sa plateasca si am platit noi părinții prejudiciul pe care l-a cerut partea vatamata în întregime si partea complicilor. Se poate sa mai aiba probleme la comisie pentru ca notarul nu a mentionat in declaratie suma, a mentiona ca prejudiciul a fost achitat in integralitatate iar partea vatamata nu mai are nici o pretentie. Va rog sa imi raspundeti cat mai repede pentru ca pe data de 14 are comisia si daca trebuie sa remediem ceva sa avem timp. Va multumesc pentru intelegere.

Alte discuții în legătură

Termen de eliberare conditionata din penitenciar DianaDennis DianaDennis Soțul meu este închis din 11.01.2018 în Italia pentru furt. L au condamnat la un an jumătate din, din ce am înțeles anul la ei este de 8 luni și ... (vezi toată discuția)
Dosar penal furt dintr-o societate comerciala cpisla cpisla Doua persoane au sustras din societate bunuri. Cu ajutorul politiei bunurile au fost recuperate. Societatea a primit acum citatie sa se prezinte la tribunal ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata - zile de munca, 3 rapoarte, calcul melinaR melinaR nepotul meu e inchis de 4 ani si are de facut 7,jumatate a fost un an si ceva pe regim semideschis el fiind pe regim inchis dar acum e dat iar pe regim inchis ... (vezi toată discuția)