avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa a II a la pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa a II a la pensie anticipata partiala

Sunt interesata de raspuns avizat cu privire la sansele mele de a beneficia de perioada lucrata in gr. a IIa ca perioada asimilata in calculul pensiei partiala anticipata. Mentionez ca in urma calcului stagiilor de cotizare in cadrul dosarului de pensionare, nu a fost inclusa si perioada lucrata in gr. a II a, motivul fiind ca functia de Primitor -distribuitor nu este o activitate de lucru in santier . Mentionez ca acesta perioada a fost trecuta in carnetul de munca siam depus si oadeverinta in acest sens.

Alte discuții în legătură

Cand pot iesii la pensie bunica1 bunica1 Ma numesc Marcel , sunt nascut la 12.12.1954 .Lucrez de 31 ani si 9 luni ca subinginer .Am beneficiat in aceasta perioada de 20 ani grupa II si 9 ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pentru pensie grupa 1 ruri ruri Subiect: calcul stagiu realizat pentru pensie 1.sant nascut in 09.06.1960 2. Perioada 29.07.1977-02.04.1989 am statut de angajat cu C.M. 3.Perioada ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta de pensionare asandulescu asandulescu Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care ar fi varsta la care pot sa ma pensionez tinand cont de Legea 380/24.12.2013 referitor la grupa 1 de munca.Datele mele ... (vezi toată discuția)