avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Consultanta juridica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Consultanta juridica

Buna ziua . Locuiesc intr un imobil tip bloc cu curte interioara si parcari individuale private. Iar cei de la parter au si zona verde proprie. De curand la parter s a mutat un nou proprietar care a construit un foisor si o magazie pe zona verde cu fundatie din beton. Foisorul l a transformat intr o bucatarie de vara unde gateste cu butelie de gaz. Toate acestea le a facut fara sa ceara acordul asociatiei sau proprietarilor. Imi puteti spune ce se poate face dpv legal ? Si mai ales poate sa detina o butelie de gaz , gardul de langa foisor este din lemn , nu ne poate pune in pericol ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:54, 10 Iulie 2019
Sesizati oficial serviciul disciplina in constructii sau corp control din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare ori gradina suzyka suzyka In ultimile 3 saptamani un vecin de la scara alaturata ,de la parter,recent imbogatit si venit de peste hotare si-a construit balcon (cica are autorizatie pt ... (vezi toată discuția)
Bună seara, locuiesc în ploiești într-un bloc la periferia ... mihayu2004 mihayu2004 Bună seara, locuiesc în Ploiești într-un bloc la periferia orașului care a fost locuințe de serviciu iar după anii 90 apartamente au fost cumpărate ... (vezi toată discuția)
Vecinii de la parter au ingradit spatiul verde IoanaMo IoanaMo Buna ziua! Vecinii mei de la parter au pus gard in jurul spatiului verde din dreptul blocului, se intra doar prin usa pe care si-au construit-o la balcon sau ... (vezi toată discuția)