avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terasa de bar pe spațiul verde din fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terasa de bar pe spațiul verde din fata blocului

Barul de la parterul blocului și-a extins terasa pe spațiul verde din fata blocului distrugând astfel respectiva zonă verde, aș dori să știu dacă este legal și unde pot sa fac reclamație
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:00, 5 Iunie 2020
Puteti incepe cu primaria.
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun au statut fie privat fie apartin domeniului public
Daca terenul apartine domeniului public sesizati oficial primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere balcon ulma ulma Buna ziua, Un proprietar care locuieste la parter si-a extins balconul,la inchis fara nicio aprobare.Va rog sa-mi spuneti,care sunt demersurile care trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stau la etajul 1, iar vecinii mei de la parter si-au ... Cristina2802 Cristina2802 Buna ziua, Stau la etajul 1, iar vecinii mei de la parter si-au facut iesire personala din apartamentul lor in curtea comuna a blocului. Acest lucru nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am urmatoarea situatie : o persoana care locuieste ... Ratescu Ratescu Buna ziua! Am urmatoarea situatie : o persoana care locuieste la parterul blocului in care locuiesc a pus stapanire pe terenul din fata blocului, a ingradit ... (vezi toată discuția)