avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am urmatoarea situatie : o persoana care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am urmatoarea situatie : o persoana care locuieste ...

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie : o persoana care locuieste la parterul blocului in care locuiesc a pus stapanire pe terenul din fata blocului, a ingradit si si-a amenajat o gradina in toata regula. Stiu ca fiecare proprietar are o cota parte din terenul din jurul blocului dar, ma indoiesc, ca doamna in cauza are dreptul la atat de mult teren. Aveti idee cui ma pot adresa ca sa aflu daca se face doamna este legal?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Liliana Ratescu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:18, 17 Noiembrie 2022
cu ce va deranjeaza gradina?
Stiu ca fiecare proprietar are o cota parte din terenul din jurul blocului

Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun pot avea statut privat sau apartin domeniului public
Daca dv prin actul de achizitie bun imobil nu aveti consemnat si teren,rezulta ca terenul in discutie apartine domeniului public,responsabil fiind primaria teritoriala
Daca apreciati ca va sunt incalcate/lezate drepturile dv legitime,aveti dreptul legal sa sesizati oficial directia corp control din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Bloc fara trotuar in jur, fara ghene de gunoi Taitel2017 Taitel2017 Buna seara, As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, stau la etajul 1, iar vecinii mei de la parter si-au ... Cristina2802 Cristina2802 Buna ziua, Stau la etajul 1, iar vecinii mei de la parter si-au facut iesire personala din apartamentul lor in curtea comuna a blocului. Acest lucru nu ... (vezi toată discuția)