avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Stau la etajul 1, iar vecinii mei de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Stau la etajul 1, iar vecinii mei de la parter si-au ...

Buna ziua,
Stau la etajul 1, iar vecinii mei de la parter si-au facut iesire personala din apartamentul lor in curtea comuna a blocului.
Acest lucru nu reprezinta o problema neaparat, dar din cand in cand acestia organizeaza petreceri si invitatii lor ies in gradina, fac galagie etc.
In plus, vecina foloseste doar ea curtea pentru a isi usca rufele. Practic si-au insusit curtea pentru diverse activitati si doar ei o folosesc.
Ce masuri legale se pot lua impotriva acestora si catre cine ar trebui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Cristina2802 , utilizator 13:27, 14 Septembrie 2020
Din precizarile dv nu rezulta concret statutul spatiului denumit "curte"
de regula terenul din jurul imobilelor de locuit in comun,fie au statut privat fie apartin domeniului public
Daca terenul din jurul condominiului apartine domeniului public,proprietarii nu detin dreptul legal sa foloseasca acel teren fara acordul autoritatii publice locale
Pentru verificare legalitatii executarii de modificare cu iesire secundara in curte,puteti sesiza oficial serviciul urbanism si directia corp control din primaria teritoriala
Pentru eventualele neajunsuri generate de petrecerile organizate de vecinii dv,puteti sesiza oficial politia teritoriala
Curte publica.
Mersi de raspuns! O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am urmatoarea situatie : o persoana care locuieste ... Ratescu Ratescu Buna ziua! Am urmatoarea situatie : o persoana care locuieste la parterul blocului in care locuiesc a pus stapanire pe terenul din fata blocului, a ingradit ... (vezi toată discuția)
Gradina blocului este ocupata! ContSters326129 ContSters326129 Bună dimineața, am hotărât să apelez la serviciile acestui site pentru a clarifica o problemă legată de drepturile pe care le dețin locatarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc in timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, ... RobertMihoc RobertMihoc Buna ziua. Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, la parter. Am geam atat la strada, cat si la gradina din spatele blocului, care are accesul ... (vezi toată discuția)