avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CASA MEA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CASA MEA


Sunt angajat la o unitate militara . Am un apartament de servici care ulterior il cumpar prin rate de la unitate achitand aceea rata la trezoreria armatei. Ce problema am eu: vreau sa-l achit integral cu banii jos si sa devin proprietar cu drepturi depline , ca sa fac un imprumut bancar cu ipoteca pe acest apartament.
Un ""superior"" mi-a spus chiar daca il cumpar si devin proprietar nu pot sa-l instrainez (vand,ipotehez) pe o perioada de 3 ANI....pentru ca este in REGIM SPECIAL...
Nu inteleg , si nu stiu daca este adevarat si de aceea am nevoie de ajutorul dumneavoastra sa ma indrumati ce pot face.
Va multumesc anticipat..
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 16:07, 26 Noiembrie 2009
Superiorul dumneavoastra are dreptate. Cititi cu atentie contractul de vanzare cumparare pe care l-ati incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate... Gavrila_Ady Gavrila_Ady Sunt angajat la o unitate militara . Am un apartament de servici care ulterior il cumpar prin rate de la unitate achitand aceea rata la trezoreria armatei. Ce ... (vezi toată discuția)
Ipoteca din 1980 neridicata dupa plata anticipata? Cosmin.Marian Cosmin.Marian Buna, Parintii mei doresc sa isi vanda apartamentul si in procesul de pregatire am cerut un Extras CF de informare si dupa 3 zile am primit documentul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ipotecat elisa17 elisa17 vreau sa inchiriez un apartament care este cumparat prin imprumut bancar (ipotecat). are dreptul proprietarul sa mi-l inchirieze? (vezi toată discuția)