avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produse spre vanzare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produse spre vanzare

Buna ziua. De ceva vreme incerc sa aflu care este lista produselor care pot fi comercializate online de un magazin naturist, care nu detine nici un fel de autorizatii, altele decat cele prevazute pentru un magazin online obisnuit. Imi puteti indica care este actul normativ in vigoare care reglementeaza acest lucru? Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Iulie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Magazin online cu produse naturiste dianacorbeanu dianacorbeanu Buna, Am un magazin online (www.medicamente-plante.ro) pe care deocamdata am publicat diferite articole despre plante medicinale, terapii alternative etc. ... (vezi toată discuția)
Srl cu trei activitati la un punct de lucru alinedelea alinedelea Am urmatoarea situatie:un srl doreste sa deschida trei activitati in aceeasi locatie.Un magazin, un cabinet si o agentie. Intrebari: 1)autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin electronic de produse naturiste ancat_27 ancat_27 Am incercat sa aflu care sunt pasii necesari (actele) pentru a deschide un magazin online cu produse naturiste (ex. cele pe care le gasesti in farmaciile ... (vezi toată discuția)