avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl cu trei activitati la un punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl cu trei activitati la un punct de lucru

Am urmatoarea situatie:un srl doreste sa deschida trei activitati in aceeasi locatie.Un magazin, un cabinet si o agentie.
Intrebari:
1)autorizatia de functonare se obtine depunand pentru fiecare activitate in parte un dosar separat sau se depune un singur dosar comun ?
2)Care sunt actele necesare pentru obtinerea autorizatiilor?
3)Care sunt taxele ce trebuiesc platite in acesta situatie?
4)Care sunt valorile taxelor?
5)Ce ar trebui sa contina un memoriu tehnic in aceasta situatie?
Mentionez ca activitatile sunt trecute in statutul societatii, dar nu toate sunt principale.Trebuie toate sa fie principale?Multumesc aticipat
Cel mai recent răspuns: alinedelea , utilizator 19:32, 2 Iulie 2013
Pentru fiecare din cele 3 sunt vecesare avize specifice.
Ce intelegeti prin -aceeasi locatie?
Daca este un apartament/ casa cu mai multe incaperi cu intrari separate, pot functiona in aceeasi cladire.
Ce anume se va comercializa in magazin? produse alimentare, haine....etc
Cabinetul este unul medical sau este un cabinet pentru altfel de activitati , gen consultanta, notar, avocat, mediator? Activitatile nu trebuie sa fie principale .
Multumesc pentru raspuns.Cele trei activitati ar fi:
magazin de vanzare produse naturiste, cabinet de reflexoterapie si masaj si agentie imobiliara, care ar functiona in acelasi spatiu compartimentat sau apartament.Exista vreo particularitate in obtinerea autorizatiei de functionare la aceste trei activitati?
As dori sa mai intreb care sunt pasii care trebuie urmati pentru actualizarea actului constitutiv al unei firme in cazul in care asociatul unic la schimbarea buletinului a schimbat si domiciliul, care era trecut in actul constitutiv.Daca se doreste infiintarea unui punct de lucru acesta trebuie trecut si el in actul constitutiv?Care este succesiunea pasilor care trebuie urmati?
Exista cumva o reglementare de ultima ora prin care se interzice infiintarea magazinelor naturiste sau obligativitatea transformarii acestora in drogherii sau farmacii?
In legatura cu activitatea de vanzare produse naturiste as vrea sa stiu daca in Codex Alimentarius sau in legile noastre exista vreo interdictie in legatura cu vanzarea produselor naturiste in magazine specifice altele decat drogheriile si farmaciile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codex alimentarius incepe sa decimeze planeta, cu romania varf de experiment cu painea titan Anna2010 Anna2010 Ce parere avetzi?Pe pachetele de paine Titan scrie deja ca painea este fabricata cf Codex Alimentarius. Romania va experimenta pe populatie produsul cancerigen ... (vezi toată discuția)
Cerinte infiintare magazin produse homeopatice ContSters205298 ContSters205298 cerinte infiintare magazin produse homeopatice la parterul unui bloc (vezi toată discuția)
Termin in august postliceala de asistent medical generalist cosminaclosca cosminaclosca Buna ziua!As dori sa stiu daca as putea sa-mi deschid eu un magazin naturist ca si afacere familiala si sa lucrez eu ca si asistent medical generalist?Adica sa ... (vezi toată discuția)