avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie din Olanda
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie din Olanda

Buna seara.intentionez sa merg la munca in olanda .Voi avea contract cu firma olandeza , se vor plati taxe pt mn si voi fi inregistrat la primaria lor.Dupa cati ani de lucru acolo voi beneficia de pensie la varsta de pensionare .Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 11 Iulie 2019
Se poate încasa fără probleme pensie comunitară, dacă ati lucrat cel puțin un an în Olanda,

Pensia internațională 2019: Cum obții pensie și pentru perioadele lucrate în alte țări
www.avocatnet.ro/t6100/pensi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi consultanta pentru pensie internationala? dn.mh22 dn.mh22 Tatal meu in varsta de 62 ani doreste sa se pensioneze anticipat, a fost sofer de camion in europa pe toata durata din campul muncii fiind inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Pensie din italia Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Apelez la bunavointa dvs pt a lamuri o situatie: O doamna a depus anul acesta dosarul de pensie in Romania, pt limita de varsta (60 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Pensie internațională smaciua smaciua Am realizat un stagiu de cotizare internațional de 38 de ani, din care: 18 ani in România, 10 ani in Canada și 10 ani in Olanda. Puteți sa-mi spuneti, va ... (vezi toată discuția)