Dacă ai terminat un liceu energetic și studii superioare în psihologie, te poți înscrie la un curs de operator RSVTI unde este specificat studii medii tehnice?
Liceul energetic este considerat liceu tehnic. Depuneti dosarul necesar pentru a urma cursul de RSVTI. Avand calificarea in psihologie mi se pare ciudat sa urmati un curs RSVTI. Nu vad la ce va ajuta in meserie. Hoby cumva sau o sursa suplimentara de venit ?! De ce nu va deschideti un cabinet de psihologie ? Toti viitorii soferi au nevoie de aviz psihologic pentru a obtine carnetul de conducator auto.
Angajare fara bac
Iohana27
Buna ziua,
Pot sa angajez pe cineva in functia de sofer daca nu a luat Bac-ul? Am citit pe un site ca pentru functia de sofer ai nevoie de studii medii, dar ... (vezi toată discuția)
Functie
alexandrudaniela
Am o problema mai ciudata!
Am o firma de proiectare in constructii. Doresc sa angajez un domn care este inginer dar mecanic nu constructor. Deci nu il pot ... (vezi toată discuția)
Studii medii
luminita29
Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)