avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cine cumpara terenuri intravilane foarte mari?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cine cumpara terenuri intravilane foarte mari?

Buna ziua! Am un teren foarte mare intravilan de cativa zeci de mii de mp,doar ca nu prea reusesc sa gasesc cumparatori desi are toate aprobarile.Exclus sa apelez la agentii imobiliare.
Cel mai recent răspuns: Felicia Epure , Consilier juridic 12:23, 12 Iulie 2019
Încercați să prezentati oferta dvs cu ceva schite/poze pe site urile de profil ,precizați eventual ca nu sunteti interesat de colaborarea cu agenții.
Buna dimineata!

Sunt foarte multe aspecte de luat in calcul in aceasta situatie. In ce localitate se afla terenul? Sunt toate documentele de proprietate in regula? Aveti o lista cu toti dezvoltatorii din localitatea respectiva? Se poate lotiza terenul? Aveti un buget pentru marketing? Este pretul propus de dvs. unul corect raportat la pretul pietei?
Procedura de vanzare a unui teren este destul de complexa si pentru asta exista agentul imobiliar.
Un profesionist va reusi sa gaseasca cea mai buna solutie spre a vinde terenul in cauza.

O zi frumoasa!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Terenul se afla intr-o zona foarte buna a capitalei.Documentele si aprobarile sunt in regula,se poate incepe oricand constructia.Lista am,dar sunt foarte multi si unii raspunda,altii nu.Se poate lotiza terenul,dar as dori sa il vand cu totul,nu pe bucati.Pretul este sub media pietei cu circa 150 euro/mp.Am avut colaborari cu agenti si nu am rezolvat mare lucru cu exceptia plimbarilor.
Buna ziua,
Ati lansat anunturi pe site-urile de specialitate? Anunturile postate trebuie sa cuprinda cat mai multe detalii (important de mentionat si autorizatia de constructie), schite, poze reale ale terenului si o simulare 3 D a imobilului/imobilelor care pot fi construite acolo.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la achizitia unui imobil. descriere eronata pe site-ul agentiei imobiliare bogde bogde As vrea sa cumpar o casa si ma confrunt cu cateva probleme asupra carora am nevoie de sfatul dumneavoastra. Am tot vazut, mai bine de un an, pe site-ul unei ... (vezi toată discuția)
Revin cu aceasi problema - cale de acces sau drum de servitute onutza907 onutza907 [i]Incep prin a-mi cere un milion de scuze pentru faptul ca am scris cu litere mari, dar mi-am dat seama dupa ce am scris textul si nu am mai fost in stare sa ... (vezi toată discuția)
Criterii evaluare imobiliara la partaj kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua. Sunt in proces de partaj cu fostul sot. Care ar fi valoarea informativa, sau cel putin criteriul de evaluare al unui apartament connfort I cu 2 ... (vezi toată discuția)