avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt, Talharie? Politia nu face nimic.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt, Talharie? Politia nu face nimic.

Buna ziua. Ieri 11.07.2019 am fost la o carciuma la invitatia unui prieten sa beau o bere. Mentionez ca nu frecventez localul frecvent, de fapt mai deloc cu toate ca locuiesc prin preajma. in sfarsit, aveaam asupra mea un spray paralizant primit cu o zi inainte de la cineva. Nu am facut decat sa il arat pritenului meu. Intre timp a aparut un tip pe care il cunosc oarecum, a luat spray ul si el sa se uite la el dupa care nu a mai vrut sa mi-l inapoieze. Am decis sa plec si i-am cerut omului spray-ul, moment in care s-a enervat si a inceput sa ma loveasca cu pumnii si picioarele. Intr-adevar, nu am nici o zgarietura. Am chemat cea mai apropiata masina de politie care chipurile a venit sa constate ceva. L-a intrebat pe baiat unde e spray-ul iar el a declarat ca l-ar fi aruncat pe undeva. S-a trecut cm repede peste asta dupa calculele mele fiindca demonstra ca spray-ul era la el iar eu nu de lunatic m-am dus sa chem politia. Nu am lasat lucrurile asa si m-am dus la sectia 22. Nu am fost lasat sa depun o plangere, ba mai mult am fost jignit si luat la misto. Da-ne certificatul medico legal, da-ne bonu la spray, demonstreaza ca ti s-a furat si ai fost batut, du-te la obregia si fa ti un control s.a.m.d. Neiind un client al localului respectiv iar tipul baiat de cartier cu afacerile lui pe acolo, automat martorii mint in favoarea lui. Altfel am fost si la Politia Capitalei unde am depus o plangere, nu am avut probleme cu dansii de acolo. Acum intreb si eu, asa stau trebuirile? Daca ii pun intr-un gang cuiva cutitu la gat si ii iau bunurile e legal? Aici a fost intr-un loc public. Altfel mi s-a dat si mie si lui amenda de 500 de lei. Daca iti iei cativa pumni si picioare si ti se fura un bun (spray-ul acela e legal, doar ca nu ai voie sa il folosesti daca nu e cazul), tot eu sa iau amenda? Mentionz deasemenea ca nu eram beat, nici chiar baut, o bere nu stiu daca poata fi trecuta la asa ceva. Doresc sa fac si o plangere impotriva politiei pentru neglijenta in serviciu, jignirile nu cred ca le pot proba. Dar unde sa o fac? Tot la Politie? Poate chiar la Sectia 22? :))) Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rasputin1 , utilizator 11:02, 12 Iulie 2019
Si nu este obligatoriu sa ai camere de luat vederi intr-un asemenea loc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul a fortat manerul si a lovit cu picioarele usa de la intrare in apartamentul meu, dupa ce m-a amenintat ca intra peste mine in casa adrian_adri adrian_adri Buna ziua. Am rugamintea sa ma indrumati in legatura cu ce demersuri as putea face pentru a avea liniste si siguranta, deoarece lucrurile au escaladat mult de ... (vezi toată discuția)
Agresare fizica si lovituri cu bata de baseball Tashabac Tashabac Buna ziua, aseară pritenul meu a mers la un Fast food iar eu am rămas sa-l astept in maşina, aveam avariile pornite maşina fiind oprită pe strada. Când ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu raspunsuri legate de ceea ce mi se intampla..stiu ca nu este titul dar,,, Ionut20061981 Ionut20061981 Buna ziua ...as avea cateva lamuriri in legatura cu un incident..acum cateva zile am avut un incindent neplacut fiind sub influenta alcoolului se pare ca am ... (vezi toată discuția)