avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare declaratie unica venituri din drepturi de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare declaratie unica venituri din drepturi de autor

Buna ziua,

Cum completeaza declaratia unica o persoana care are venituri din drepturi de autor cu retinere la sursa, sub plafon?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:37, 12 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Impozitul pe venitul din contractele pe drepturi de autor se declara si se plateste de catre platitorul de venit, nu de catre prestator. Mergeti la ghiseu la finante si o sa va lamureasca si ei. Daca sunteti sub plafon, inseamna ca nu sunteti obligat la plata cass.
Nu sunteti obligat la plata CASS dar trebuie sa depuneti DU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pe venituri din mai multe surse respect_ respect_ Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON. Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)
Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Lucian 1987 Lucian 1987 Bună seara, Am un imobil închiriat unei persoane juridice. Conform noilor modificări fiscale ( ordonanta 115/2023 -ordonanța \"trenulet\"), impozitul ... (vezi toată discuția)