Certificat de calificare profesionala calificarea Administrator imobile obtinuta in 2015 emis de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice mai este valabil daca s-a actualizat standardul ocupational in luna Mai 2019?
Pun aceasta intrebare (ilogica) intrucat mi se solicita de catre Primarie sa fac "jumatate de curs" dupa noul standard ocupational, cu toate ca am explicat sa am curs de calificare de 720 de ore.
Acest curs e obligatoriu să fie făcut de orice fost administrator, chiar dacă a mai fost atestat, deoarece s-a schimbat aproape total legislația din domeniu și doar participarea la curs atestă pregătirea (calificarea) profesională pentru a fi atestat conform legilor.
Poate doar cei deja atestați să facă mai puține ore de curs, dar obligația de a a participa și de a lua o Diplomă de Calificare există !
Diploma calificare
Vioreld
buna ziua. am un certificat de competente profesionale eliberat de Consiliul pentru Standarde Ocupationale si Atestare. intrebarea mea este: pot angaja pe ... (vezi toată discuția)