avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Unde as putea sesiza o problema privind calculatea ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Unde as putea sesiza o problema privind calculatea salariului?

Buna ziua! Am o problema privind calcularea salariului ( nu mi-au adaugat la salariu doua sporuri), unde as putea sesiza aceasta problema sau ce as putea face in situatia respectiva? Mentionez ca lucrez in cadrul MAPN..
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:01, 13 Iulie 2019
La Corpul de Control al M.Ap.N. sau promovati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim garantat pentru bugetari nasu999 nasu999 Buna ziua! De cand s-a tot balbait legislatia salarizarii, parerile sunt impartite si practica la fel. Va rog, lamuriti-ma exact cum se face? 1. ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare de guvern cataleata cataleata Buna ziua, In luna iulie s-a dat Hotararea Guvernului nr. 569/2015 pentru aprobarea Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la si ... (vezi toată discuția)
Nedreptate inselaciune narespectarea drepturilor salariale ale angajatului recuperare de salariu gabyrullz gabyrullz buna ziua ce pot sa fac sami recuperez salariul restant pe luna noiembrie decembrie si 10 zile din luna ianuarie mentionez ca am lucrat la o firma de ... (vezi toată discuția)