avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestație executare silită
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestație executare silită

Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:44, 13 Iulie 2019
Va rog sa ma iertati.
Domnul avocat va sfătuit mai sus foarte bine. Dacă nu vă descurcați să redactați o cerere de chemare în judecată, mergeți la cabinetul unui avocat, și plătiți-l numai pentru redactarea cererii, și astfel veți ieși mult mai ieftin.

Să-ți angajezi un avocat să te reprezinte la toate termenele din proces costă ceva bani, dar dacă nu vă permiteți un avocat, mergeți și plătiți un avocat numai pentru redactarea acțiunii.

Vă asigur că e mult, mult mai ieftin. Dacă vreți de aici de pe forum, dați CLIK pe această pagină în partea stângă jos pe «cuvântul» consultanți, și contactați contra const un avocat consultant.

Mai mult de atât nu vă putem ajuta pe acest forum public.

Dvs aici pe forum ați deschis un topic, prin care cereți sfaturi, iar topic-ul dvs nu este o cerere de consultanță juridică.
Aici pe acest forum gratuit, veți primi numai sfaturi gratuite, și cam atât.

Printr-un topic pe forum este aproape imposibil să oferi o consultanță juridică
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Iulie 2019
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata ... Ana90211 Ana90211 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata a fostului angajatorului?am nevoie pentru dosarul pentru tribunal pentru ca am făcut ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati sa fac o intampinare si sa imi dati cateva sfaturi!...sunt disperat! cata_johnnny cata_johnnny Buna ziua, In urma cu ceva timp am lucrat la o firma unde aveam ca functie \"director adjunct magazin\", iar in contractul meu individual de munca scrie ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita buiavasi buiavasi Buna ziua! as avea si eu nevoie de un model de contestatie la executarea silita. multumesc! (vezi toată discuția)