avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... aviz circulatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

aviz circulatie

am un teren intravilan. vreau sa construiesc, am proiect avize etc..cu exceptia avizului de circulatie si vreau sa obtin autorizatia de constructie. Din pacate sunt blocat de avizul de circulatie. Parcela din fata care este cu destinatie drum public si aservita parcelei mele cu drept de servitute este proprietate privata.
conf. HCL Brasov 224 din 2006, trebuie sa fie proprietate a primariei, publica pentru a obtine avizul de circulatie si implicit autorizatia.
Cum pot eu sa rezolv problema pentru obtinerea avizului.
Sau cum pot sa obtin autorizarea de constructie fara avizul asta. Sau cum sa-l fac pe ala de are terenul sa-l doneze sau sa il cumpere primaria? Exista vreo portita?
Poate cineva sa-mi dea un sfat?Poate cineva sa ma ajute?

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009
cristina dragomir, utilizator

Alte discuții în legătură

Parcela cumparata fara "drum public " .... pe hirtie .. ca fizic este ... vio1976 vio1976 Buna ziua , A fost cumparata o parcela de teren linga Timisoara in comuna Ghiroda iar in momentul in care am cerut avizele pentru constructie si am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie expirata veronica rad veronica rad :( Am un teren in proprietate cu toate actele de proprietate autentificate, (inscris in CF, cu drum de servitute de 4m latime in coproprietate si cu o ... (vezi toată discuția)
Speþa cristi7777 cristi7777 Buna ziua, Am incercat sa reproduc intr-un desen parcelarea terenului. Parcela B nu o sa aiba iesire la drum public-acesta parcela vreau sa o vand. ... (vezi toată discuția)