avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț fără acord, fără minori, după separare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț fără acord, fără minori, după separare mai lungă de doi ani: cum îl pot obține și de ce documente am nevoie?

Buna ziua! Cat costa un divt fara acord cu minori , avand ca motiv separarea de mai mult de 2 ani eu traind in strainatate. Si ce documente am nevoie pentru a demonstra ca traiesc in strainatate de mai multi ani. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:07, 14 Iulie 2019
Dacă alegeți să divorțați pentru separație în fapt va trebui să dovediți doar această transformare în succesiune temporală a situației factuale învederate, prin înscrisurile menționate de colega mea și eventual printr-un martor!
Dacă dovediți că aveți domiciliul în străinătate, nici măcar nu trebuie să vă prezentați, vă reprezintă avocatul!
Taxa de timbru pentru divorț pe motiv de separare se cifrează la 100 lei, onorariul îl negociați cu avocatul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț după 20 ani de separare. cum trebuie să procedez, câți martori îmi trebuie și cât mă costă un avocat? Monikflory Monikflory Cum trebuie să peocedez cati martori imi trebuie si cat mă costă un avocat? Nu avem minori nu doresc nimic de la el doar să imi iau numele din înaintea ... (vezi toată discuția)
Divort lucik22 lucik22 Buna,sunt casatorita legal din 2006,dar de 2 ani suntem separati,sotul meu fiind plecat din tara.Vreau sa divortez,el cica este de acord,dar nu vrea sa se ... (vezi toată discuția)
Divort cu art.934 cpc ContSters143145 ContSters143145 In cazul divortului in care se invoca art. 934 CPC si este considerat \\"vinovat\\" reclamantul pentru ca paratul a parasit domiciliul de peste 2 ani, va plati ... (vezi toată discuția)