avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neînțelegeri în familie: soțul îmi aduce ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neînțelegeri în familie: soțul îmi aduce acuzații nefondate și vrea să părăsesc apartamentul, deși e bun comun. Nu am cum să depun cerere de divorț pentru că n-am unde să mă duc, ce pot să fac?

Bună seara , sunt căsătorită cu soțul meu de 38 ani avem un apartament cu trei camere , trei fete casatorite si un nepot , de 7 ani sunt acuzată de soțul meu ca am aventuri cu ginerele meu cel mare , ceea ce nu este adevărat. Nu aș fi in stare sa fac așa ceva . Acum a început să îmi zică să părăsesc apartamentul pe motiv că este al lui , apartamentul este cumpărat în timpul căsătoriei. Ce pot să fac ? Eu nu am unde să mă duc , el are o moștenire in oraș. Nu pot să intentez divorț pentru că nu am unde să locuiesc . Sunt pensionată pe caz de boală si persoană cu handicap . Vă mulțumesc , o seară frumoasă !
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Implicati si copii la discutii! Spuneti-le totul, sa va sustina in fata sotului si sa-l certe pentru a-i baga mintile in cap! Daca va mai cere sa plecati din apartament, spunetii sa plece el..ca dvs nu aveti intentia de a va desparti!, si ca daca va mai jigneste o sa chemati un copil cu familia sa , sa locuiasca impreuna cu voi!! Succes!
1 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Căutați dna în mediator. E cel mai potrivit pt a va ajuta sa rezolvați neînțelegerile in familie. Succes.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa discutati cu fetele...chiar din 3 nu va poate ajuta niciuna ? sa va sprijine, discutand cu tatal lor ( la urma urmei este tatal lor, chiar daca si-au constituit propria familie ) eu cred ca veti gasi sprijin...poate si de la gineri, daca relatiile intre d-vs. si ei sunt bune...Succes.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca exista amenintari verbale si fizice inregistrati pe telefon fara sa observe si apoi cereti ordin de protectie prezentand dovezile. Daca divortati apartamentul se vinde si banii se impart sau el va despagubeste. Puteti si acum sa ii cereti sa va cumpere o garsoniera ca sa aveti unde sa va mutati. De siguranta, daca va simtiti amenintata fizic, va sfatuiesc sa va cumparati un spray cu piper si un electrosoc pe care sa le purtati tot timpul - aplicate cum trebuie neutralizeaza orice agresiune, dar risca sa si escaladeze tensiunea - dumneavoastra hotarati.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Amenintare blakkiss blakkiss buna seara. nevasta mea ma ameninta sa fac bine sa parasesc apartamentul comun, este pe amandoi in acte. ca daca nu ma da la politie,ca imi face dosar penal. i ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala oana1stefania oana1stefania Buna ziua! as dori sa imi explicati pe îndelete procedura de eliberare a unui certificat medico-legal. am fost agresata fizic de catre sotul meu si am nevoie ... (vezi toată discuția)
Chestiune complicata emil6702 emil6702 Cunosc un caz care nu mai poate continua fara o rezolvare legala: intr-o locuinta habiteaza mai multi mostenitori (rezervatari) fara ca acestia sa-si fi facut ... (vezi toată discuția)