avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie invaliditate

Cu sa modificat dreptul la pensia de invaliditate in urma noului lege a pensiilor.Ma refer la cei 15ani vechime,este valabil și pt cei cu invaliditate?Și cei care sunt deja in pensie de invaliditate schimba nouă lege statutul lor de pensionar?Cu alte cuvinte noua lege se poate aplica și celor care au deja statutul de pensionar ?

Alte discuții în legătură

Plata retroactiva vechime pt pensionat caz boala. andreiadmin andreiadmin Am fost pensionat pt invaliditate grad 3 in 05.2015 in urma unui avc hemoragic si avand o vechime de numai 9 ani(nascut 10.1963) ma gandesc sa ma imprumut si ... (vezi toată discuția)
Noua lege de pensii. danaa1 danaa1 La televizor, in mai multe aparitii, ministrul muncii Olguța Vasilescu, vorbea despre noua lege de pensii, modificari in legea de pensii incepand cu anul ... (vezi toată discuția)
Drept de munca pensie invaliditate noidoi noidoi Buna ziua. Am o intrebare. S-a modificat ceva in legea pensiilor referitor la dreptul de munca pt o persoana pensionata medical? Adica, o persoana care are ... (vezi toată discuția)