avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Bună, va rog sa ma ajutați în legătură cu calculul indemnizatie pentru creșterea copilului, se calculează salariul net sau brut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 15 Iulie 2019
Indemnizația lunară pentru creșterea copilului se stabilește în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii doi ani anteriori datei naşterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie ccc Mmariaaa Mmariaaa Buna seara! Cum se calculează concediul de crestere copil daca salariul brut pe cartea de munca este de 5000 lei? (vezi toată discuția)
Indemnizația pentru creșterea copilului Catyca Catyca Bună ziua am și eu o întrebare cat se plătește indemnizația pentru creșterea copilului lucrând pe un salariu de 1450lei brut (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru ccc? gunic23 gunic23 Buna ziua! Ma intereseaza cum se calculeaza CCC-ul, tinand cont ca am lucrat in ultimele 12 luni premergatoare nasterii, indeplinesc conditiile, dar am o ... (vezi toată discuția)