avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mă pot pensiona?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mă pot pensiona?

Buna ziua am o vechime de 39 ani in munca și 7 ani gr.1 și 7ani gr.2 am de 3ani grad accentuat de handicap în prezent din luna aprilie sunt pensionat de invaliditate gr.2 pot trece la pensia de limita de virsta și cum procedez
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:11, 15 Iulie 2019
Veți putea trece la pensie pentru limită de vârstă, când veți împlini vârsta de pensionare.
Văd că aveți stagiul de cotizare complet, chiar câțiva ani peste stagiul complet, dar probabil nu aveți vârsta pentru a ieși la pensie.

Nu are nici o relevanță pentru ieșirea la pensie, faptul că de 3 ani sunteți încadrat într-un grad de handicap.
Ultima modificare: Luni, 15 Iulie 2019
Dapix, utilizator
La împlinirea vârstei de 60 ani și 6 luni veți trece la limita de vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? DanOltean DanOltean Sunt nascut la 16.12.1964 si am din nastere coxartroza congenitala la piciorul stang. Ma intereseaza cand pot iesi la pensie mentionez faptul ca am lucrat 27 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de ... mona m mona m Buna ziua as dori niste lamuriri cu privire de la trecerea de la pensia de boala la cea de limita de varsta, varsta 48 ani vechime in munca 5 ani din 2008 ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare gaben59 gaben59 Buna ziua. ma numesc Gabriel Gorea nascut in februarie 1959,pensionar invaliditate gr II din anul 2007,gradul I din februarie 2013, handicap accentuat din ... (vezi toată discuția)