avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie pensionare

Buna Ziua!Am depus dosarul de pensie și decizia este una de respingere intrucit nu am facut dovada cu adeverinta grupa a doua de munca,cu toate ca aceasta este trecuta in carnetul de munca.Am facut contestatie iar raspunsul este unul de respingere a contestatiei,dar "avînd in vedere dispozițiile art.13 din regulamentul comisiei dispune revizuirea deciziei...nr.sub aspectul valorificarii perioadei....ca stagiu de cotizare realizat in gr.a doaua munca potrivit carnetului de munca"Ce sa ințeleg !Ori a fost respinsa ori se va valorifica?Tocmai ca nu a fost valorificata am facut contestatia..Multumesc pt.întelegere!
Cel mai recent răspuns: cacenschivio_GL; , utilizator 13:37, 15 Iulie 2019
Se va revizui decizia de pensionare, in sensul ca probabil vor rectifica greseala de a nu va lua in calcul grupa de munca.
Eu sunt interesat sa fie luata in calcul perioada cind mi-am desfasurat activitatea in grupa a doua de munca,adeverintă nu se mai poate lua intrucît arhiva a ars.In carnetul de munca e specificat cei de la casa de pensii cer adeverinta..

Cornel Vasile a scris:

Se va revizui decizia de pensionare, in sensul ca probabil vor rectifica greseala de a nu va lua in calcul grupa de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii a de munca bluejazz bluejazz Am obtinut de la societatea unde am lucrat adeverinta care atesta ca am lucrat in perioada 18.03.1969 – 01.06.1987 incadrat in grupa II a de munca.Am ... (vezi toată discuția)
Pensie la limita de varsta cu reducere cmkenzo cmkenzo Decizie de respingere a pensiei, pt. motivul ca perioadele de gr. 1 dintr-o turnatorie nu s-au valorificat, deoarece functiile detinute nu se incadreaza in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! casa de pensii nu a luat in considerare grupa de munca(a ... cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Buna Ziua! Casa de pensii nu a luat in considerare grupa de munca(a doua)inscrisa in carnetul de munca ,alti colegi care au lucrat la aceasi Societate s-a luat ... (vezi toată discuția)