avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pret \'Dosarul preturilor de transfer\'
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pret 'Dosarul preturilor de transfer'

Salut!

Am inteles ca in cazul unei afilieri intre 2 firme, in Romania trebuie pregatit dosarul preturilor de transfer, pentru a percepe preturi cat mai apropiate de adevar.

Ma puteti ajuta cu o suma aproximativa pentru acest dosar?!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ATIPIC Transfer Pricing Solutions SRL , Consultant fiscal 22:40, 20 August 2020
Buna,

Onorariile pentru pregatirea unui dosar de preturi de transfer pot varia de la 1.000 euro si pana la cateva zeci de mii de euro.

Fiind o problematica complexa cu o miza mare in cazul anumitor companii, este relevanta si rata de succes a consultantului in sustinerea dosarelor sale de preturi de transfer in cadrul unor inspectii fiscale.

Pregatirea incorecta sau incompleta a dosarului preturilor de transfer poate avea multe implicatii. Mai multe detalii gasiti aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane afiliate freenicos freenicos Scuze k nu am stiut unde sa postez intrebarea mea...poate totusi ma ajutati cu un raspuns. Ni s-a cerut de la Finante sa facem vestitul Dosar al preturilor ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca ytalyanu ytalyanu in cazul in care voi pierde procesul cu o societate pe actiuni in legatura cu desfacerea contractului de munca,e posibil sa-mi ceara cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Termen intocmire dosar preturi de transfer ionela11 ionela11 Care sunt contribuabilii care au obligația întocmirii anuale a dosarului prețurilor de transfer?...ce conditii trebuie sa intruneasca? in cat timp trebuie ... (vezi toată discuția)