avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este legal amplasarea, tomberoanelor la 6-7 metrii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal amplasarea, tomberoanelor la 6-7 metrii de geamul casei pe timpul Deratizarii?

Buna ziua,

An de an se face vara deratizare generala la bloc, se inchid pubelele de pe scari si se scot tomberoane chiar la intrarea in scara, la 6-7 metrii de geamul nostru (locuim la parter)

Am rugat presedintele si adminstratorul de cativa ani sa gasim o solutie alternativa, deoarece vara este crunt sa stai cu 2 tomberoane langa geam, ce put ingrozitor, se face si mizeerie deoarece se arunca si pe langa si este o imagine de ansamblu dezolanta!!

Ce se poate face ?? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2019
whiteHat2050, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:53, 16 Iulie 2019
Dureaza intre 2 - 4 saptamani aceasta deratizare, nu este vorba de cateva zile .....
Notificati asociatia de proprietari/ administratorul/ presedintele in scris, cu nr. de inregistrare/ data si cereti solutionarea situatiei. Mentionati ca in caz contrar veti sesiza DJSP si DJSV in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Posibil ca asociatia sa primeasca amenda contraventionala pe care presedintele/ administratorul sa doreasca a o imparti la toti locatarii. Mentionati in notificarea catre asociatie/ administrator ca dvs. nu veti fi de acord sa platiti cota parte din amenda contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! de vreo 3 luni ne confruntam cu rozatoarele de la ... Iulia.P. Iulia.P. Buna ziua! De vreo 3 luni ne confruntam cu rozatoarele de la subsolul blocului, noi locuind la parter. Am solicit scris la administratie sa se faca ... (vezi toată discuția)
Care este legea depozitarii gunoiului menajer Vasileiulia Vasileiulia Bună ziua! Sunt rezidenta intr-un bloc nou construit. Momentan pubelele pentru gunoi sunt depozitate în spatele blocului. Lângă blocul meu exista o vila ... (vezi toată discuția)
Cum ati procedat la desfiintarea tubulaturii (toboganului) de gunoi? CipM CipM Am gasit prin forum referinte cu privire la desfiintarea toboganului de gunoi. Ar fi interesant de aflat de la cei care au trecut prin asa ceva cum anume s-a ... (vezi toată discuția)