avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere CF partea comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere CF partea comuna

Buna ziua,
in 2007 am cumparat un apartament de la o persona fizica, acesta a vandut proiectul unei firme care a intrant in insolventa si a fost preluat de o a doua firma. In perioda respetiva, vecini si-au notat antecontractele pe CF blocului. In momentul de fata pe CF-ul meu apar ca mentiuni si antecontactele veciniilor. Cum pot sa radiez antecontractele vecinilor sau exista o perioda in care se prescrie acete notari de antecontacte?
Ultima modificare: Marți, 16 Iulie 2019
cremene1980, utilizator

Alte discuții în legătură

Antecontract v-c, vandut?!! acremene acremene Buna in vedere achizitionari a unui apartament in faza de proiect, am incheiat un antecontact de vanzare cumpare prin mandatar de la persona fizica X, trecem ... (vezi toată discuția)
Probbleme cu un antecontract bloc nou loredanas loredanas In luna iunie 2007 am incheiat un antecontract de v-c pt un apartament ce urma a fi edificat. Mentionez ca la acel moment dezvoltatorul proiectului nu avea ... (vezi toată discuția)
Inscriere antecontract in cf kalinb kalinb Buna ziua, Am facut un antecontract de vanzare cumparare acum 2 ani pentru un imobil, intre persoane fizice. Exista mai multe temeri cum ca vanzatorul o sa ... (vezi toată discuția)