avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Restituire permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Restituire permis

Buna ziua... Acm 1 luna si jumatate mi a fost retinut permisul pt alcool 0.69 in aerul expirat dupa un pahar de bere..... Intrebarea mea este daca as pute sa mi recuperez permisul pana la sosirea probelor biologice
Nu, pana la solutionarea dosarului penal aveti dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa îmi recuperez permisul de conducere ? Claudiu2120 Claudiu2120 Mi-a fost dreptul de a conduce pe o perioada de 30 de zile in urma căruia după ce mi-a expirat dovada de 15 zile eu nu mai aveam dreptul de a conduce dar cu ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Sotie de sofer Sotie de sofer Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat- sotul meu a fost oprit in trafic cu masina si testat pentru alcool, iar rezultatul a fost de 0,77 in aerul expirat, ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.44 mg/l in aerul expirat - dosar penal? debian debian Buna seara! Am fost tras pe dreapta in jurul orelor 1:30 pt viteza (69 km/h) in Bucuresti sector 5, primind o amenda contraventionala de 70 lei; agentul ... (vezi toată discuția)