avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision plata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision plata credit

Buna,

Am facut un credit Prima Casa in euro, in 2012, la o banca(nu-i dau numele). Pentru a putea plati creditul a trebuit sa creez un cont in euro la respectiva banca, acel cont urmand a avea o taxa de adminisitrare lunara stipulata in contractul de imprumut. Recent am observat ca banca a marit acel comision(nu-mi amintesc sa fi fost anuntat despre asta, dar aceasta e alta discutie). E normal ca banca sa mareasca un comision de cont folosit pentru plata unui credit, Prima Casa in cazul asta, cand vrea ea si sa-l faca cat doreste? Cresterea e destul de semnificativa, de la 4.5ron la 12.5ron pe luna.

Alte discuții în legătură

De 1 an nu mai pot tine pasul cu ratele si dodolica dodolica dupa reducere de 25 % nu am mai putut plati ratele si am intrat la biroul de credite. pentru ca am mai putin de 1un an si sub 1000 de euro bancile nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Offf, bancile astea... Leonard Pescaru Leonard Pescaru pentru a nu stiu cata oara, in trei ani de credit, banca mea a hotarat ca dobanda pe care o platesc este prea mica pentru un bugetar ca mine. asa ca marit-o la ... (vezi toată discuția)
Abuz banca?- marire dobanzi edward_zone edward_zone In anul 2009, prin decizia bancii au fost marite dobanzile, mai exact marja bancii. Problema intervine in momentul cand am fost anuntat si cum. In contract ... (vezi toată discuția)