avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanță pentru persoana in concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanță pentru persoana in concediu medical

Buna ziua! Mama mea se află în concediu medical (cod 14) din luna septembrie 2018. Lucrează la poliția locală sector 3 și i s-a spus că nu va beneficia in anul 2019 de vouchere de vacanță. Ma puteti ajuta in acest sens?
Pentru alte instituții publice am gasit metodologia de acordare a acestor vouchere, în care scrie clar ca timpul in care se afla in CM de incapacitate de muncă se consideră a fi timp efectiv de lucru si ca acel angajat este îndreptățit să primească vouchere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 17 Iulie 2019
Verificati si daca Politia Locala are asa ceva, intrucat legislatia nu este destul de clara.
Ceilalți colegi ai ei au primit vouchere, ei i se spune că nu are acest drept, întrucât a fost in medical
Sa depuna o solicitare scrisa si sa ceara si baza legala , deoarece in răspuns se va indica, în mod obligatoriu, temeiul legal al solutiei adoptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Restituire tichete vacanta simona20g simona20g Mama mea a iesit la pensie pe 15 martie 2019 si angajatorul a refuzat sa ii elibereze fisa de lichidare daca nu returneaza tichetele de vacanta de pe anul ... (vezi toată discuția)
Acordare zile de concediu la revenirea din incapacitate temporara de munca conf.leg 12/2015 care modifica codul muncii succesconf succesconf Buna ziua, Conform modificărilor aduse articolului 145,146 din Codul Muncii de Legea nr.12/2015 cu privire la concediile de drept,as dori o lămurire cu ... (vezi toată discuția)