avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... HCL de respingere a unui proiect
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

HCL de respingere a unui proiect

Deci vă rog a binevoi să vă exprimați punctul de vedere cu privire la faptul:

1. Dacă Hotărirea de respingere a unui proiectului de HCL, identificată cu dată certă și cu obiect cert, cu privire la concesionarea directă a unei suprafete de teren, poate fi atacată in instanța de contencios administrativ conf. prev L 554/2004, în pofida faptului că HCL de respingere nu i s-a dat niciun număr de inregistrare.
Doar HCL cu privire la adoptarea de proiecte de HCL primesc număr de inregistare.

2. Dacă respingerea proiectului de HCL poate fi asimilată ca refuzul explicit de a soluționa o cerere cu privire la interesul meu legitim, conf. prev. cap.I, art. 2, alin. 2 din L. 554/2004.

Alte discuții în legătură

Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public sendysss sendysss Lucrez intr-o primarie comunala. Am primit Avizul favorabil al ANFP pentru transformarea postului in clasa , insa consilieri nu vor sa aprobe proiectul de ... (vezi toată discuția)
Hcl ilegala crisha60inna crisha60inna As vrea sa stiu care sunt demersurile ce trebuiesc intreprinse impotriva unei hotarari de consiliu local ilegale. (vezi toată discuția)