Buna seara , ma scuzati ca va deranjez ,am si eu o intrebare . Sora mea in varsta de 24 de ani are un baietel de 6 anisori , a stat in concubinaj cu un baiat care din pacate cand avea nepotul doi ani jumatate , a facut accident de masina cu masina firmei la care lucra si a murit , baiatul este pe numele lui si in prezent ia pensie dupa el . Dupa trei ani sora mea si a facut alta relatie , stau impreuna dar nu sunt cucunati , in prezent este insarcinata in 7 luni cu actualul cumnat care si el lucreaza in bucuresti cu acte in regula la o firma de consctructii . Nepotul a luat pana acum si complementara pe care ia oprit o pe motiv ca sta in concubinaj si se imparte salariul lui la 4 persoane , este normal acest lucru avand in vedere ca nu sunt cucunati si baiatul este pe numele tatalui sau care a murit ,daca vor sa se cunune o sa i opreasca si pensia ? Astept un raspuns cat mai curand multumesc
Sincer nu cunoasc prezenta lege , dar in citatia primita spune ca nu mai poate primi complemetara pentru ca se imparte salariul cumnatului de 1950 lei la 3 persoane , el nu are legatura cu copilu nu este pe numele lui ?
Daca nu sunt cununati nu are cum sai seiain considerare venitul.
Beneficiază de alocația , familia formată din soț, soție și copiii aflați în întreținerea acestora, care locuiesc împreună, denumită în continuare familie.