Buna seara !
In decembrie 2018 am dat avans pentru un apartament intr-un cartier rezidential, pe care l-am si cumparat in martie 2019, prin prima casa.
Mi-am exprimat, de la inceput ( decembrie 2018 ) dorinta de a cumpara si un loc de parcare, si mi s-a spus ca acesta nu poate fi inclus in creditul pentru prima casa, ci se poate plati separat - 3000 E. Cand m-am mutat, din nou am solicitat un loc de parcare, dar cele din fata blocului meu au fost deja cumparate, iar cele din spate inca nu sunt nici acum amenajate. Mi s-a zis ca mai dureaza pana se amenajeaza aceste locuri, si ca pot parca deocamdata pe locurile destinate vizitatorilor, care si ele vor fi vandute, in cele din urma . In tot acest timp am tot intrebat cat mai dureaza pana pot sa-mi cumpar locul de parcare, Azi am aflat ca mai dureaza putin, dar si ca s-a marit pretul de la 3000 E la 4500E, motivand ca s-au scumpit materialele de constructii ( !!! ). Am ramas stupefiat de cresterea asta cu 50%, in conditiile in care eu am avut buna credinta de a-mi cumpara de la inceput acest loc, si nu este vina mea ca ei nu mai aveau amenajate disponibile locuri pentru mine, la momentul cumpararii apartamentului, si nici n-au spus ca intentioneaza sa mareasca pretul locurilor de parcare . Ce ma sfatuiti sa fac ?!